Verkozenen

lien_sLien Du Four

Samen met Marc Luyten en onze tweeling Wolf en Jack (3) woon ik in de Goorstraat in Nijlen. Ik heb ergotherapie gestudeerd en werk al 9 jaar als opvoedster met jongeren met autisme.

Naast mijn politiek engagement hou ik van lekker koken, kamperen, creatief bezig zijn met of zonder naaimachine, genieten in de tuin, leuke uitstapjes, … en hoop ik dat mijn kinderen later de vonk van het jeugdwerk over krijgen van hun mama en papa.

victor_sVictor De Groof

Victor De Groof is Master Overheidsmanagement en beleid (KU Leuven). Hij is voorzitter van Open Vld Nijlen en bewijst dat jongeren gedreven en inhoudelijk aan politiek doen. Hij is de zoon van Nijlense ondernemers. Zijn moeder is actief bij plantenkwekerij Van Uffelen, en vader staat mee aan het roer van TC Oase. Ook vriendin Caroline Liekens heeft wortels in het ondernemersmilieu. Victor is actief tennisser, voetballer bij KFC Bevel en woont in de Boerderijstraat.

Voor de volgende zaken wil hij zich volop inzetten in Nijlen:

  • Ondersteuning van middenstand, KMO’s en ondernemers in het algemeen.
  • Uitbouwen en verbeteren van huidige sport-, cultuur- en jeugdinfrastructuur.
  • Een nieuwe, betere en transparantere politieke cultuur.

bert_sBert Celis

Ik ben al enige tijd actief in de Nijlense politiek. Samen met Leni Volkaerts en onze zonen Toon en Juul woon ik in de Pastoriestraat in Kessel.

Onze kinderen zijn actief in tal van jeugd- en sportverenigingen zoals KFC Nijlen, Chiro Gust, de Gemeentelijke Academie en Tennisclub Molenbos. Ze lopen school in De Ceder. Zelf was ik ooit groepsleider van Chiro Jong Leven in Nijlen.

Als Master Publiek Management ben ik professioneel verantwoordelijk voor een team consultants die gespecialiseerd zijn in adviesverlening aan de publieke sector.

leeg Els Herremans

Als nieuweling bij Groen wil ik mee zorgen voor een frisse wind in onze dorpen. Ik denk dan aan meer ruimte voor de jeugd om eigen initiatieven te nemen en een laagdrempelige toegang tot cultuur voor de wat oudere jeugd. Maar vooral bruisende dorpskernen waar elke inwoner trots op kan zijn.

Oh mijn liefste Nijlen, schoner dan Parijs! Jeugdhuis Kroenkel kon lang op mij rekenen als voorzitster, dus dat is waar mijn hart ligt.

Wanneer ik niet aan de slag ben als bio-ingenieur gespecialiseerd in medische software, ben ik in de weer met mijn kindjes Gus en Liv, en mijn 2 goudvissen!

ferdi_sFerdi Heylen

Sinds 2000 ben ik gemeenteraadslid voor Groen en probeer ik het beleid groener te kleuren met wisselend succes. Ik ben geboren in Kessel-Station en woon momenteel in de Terlakenweg in Kessel. Ik werk als routerekenaar bij Aleris in Duffel. Als vakbondsafgevaardigde voor het ACV en lid van het comité voor veiligheid en gezondheid zet ik mij in voor mijn collega werknemers.

Daarnaast ben ik een gedreven schilder en volg ik beeldhouwen aan de academie. Model en levensgrote figuratie zijn mijn passie. Kunst en cultuur maken deel van een levendige gemeente. Een ruimte voor tentoonstelling en workshops moet er nu eindelijk komen.

Ik hou van Nijlen als een landelijke gemeente en daarom wil ik blijven inzetten op onze prachtige natuur. Omdat iedereen belangrijk is, wil ik sociale maatregelen voor een rechtvaardige samenleving.